Pre-order: Local Al EP2 Limited Edition 8″ Vinyl

Local Al EP2 erittäin rajoitettu, käsin painettu ja numeroitu 8″ -vinyylipainos nyt ennakkotilattavissa letsdance.me -verkkokaupasta.

Tulevasta kakkos-ep:stä julkaistaan debyytti-ep:n tavoin kaksi 20 kappaleen eri vinyylipainosta, mustalla ja läpinäkyvällä vinyylillä. Painos on tehty rakkaudella aurinkoisessa Hangossa ja se myy jälleen kuin häkä. Debyytti-ep möi loppuun jo ennen julkaisupäivää, joten kannattaa olla nopea. Ei varauksia.

—–


Pre-order Local Al EP2 Limited edition, hand numbered and hand made 8″ vinyl from letsdance.me webstore. Only 20 copies made on black vinyl and 20 copies on clear vinyl. The first ep was sold out before the release date, so please hurry up I you want this gem to be yours!

—-


Local Al EP2 – Release Date 30.8.2019

1. Meitä tarkkaillaan
2. Maailma palaa
3. Aikamme lasku
4. Joskus on parempi olla aivan hiljaa

Advertisement