Local Al lämmittää Panssarijunan kesäsaunaa Vartiosaaressa la 17.8.

Kuva: Aleksi Hornborg

Local Alillä on kunnia lämmitellä mainiota Panssarijuna-yhtyettä lauantaina 17.8. Helsingin Vartiosaaressa.

Panssarijunan rakastetut saunakeikat tekevät paluun Vartiosaaren upeassa Aurinkoisen hymyn huvilassa. Tarjolla on kolme saunaa, ihana uimalaituri, lämmin palju, Panssarijunan kaksi pitkää keikkaa, yksi keikka Local Aliltä ja venekuljetus mantereelta molempiin suuntiin. Yöksikin voit jäädä joko sisämajoitukseen tai omalla teltalla. Omat juomat mukaan, ota riittävästi… Upea mahdollisuus nauttia jugend-kauden rantasaunoista lempibändisi kanssa elokuun lempeässä lämmössä.

LIPUT: 22 euroa, sisältää 3 saunaa, paljun, uimarannan, Panssarijunan ja Local Alin sekä venekuljetukset saarelle ja takaisin. Lippuja on rajoitettu määrä, osta omasi heti laittamalla sähköpostia johnny.wittu@gmail.com, saat maksuohjeet mailissa.

AIKATAULU: Venekuljetukset Vartiosaareen Reposalmen tien pään laiturilta klo 14 ja klo 16. Showtime klo 18, 20 ja 22. Venekuljetus takaisin mantereelle klo 24. Yöbussit Herttoniemeen ja keskustaan kulkevat läheltä, myös pyörällä on tosi kätevä tulla. Yöpyjät pääsevät mantereelle myös sunnuntai-aamuna.

YÖPYMINEN: Jos haluat juhlia pidempään, niin yöksi on helppo jäädä. Voit varata telttapaikan (20 e koko telttakunta) tai sisämajoituksen (30 e per hlö) huviloiden isännältä Sepolta osoitteesta sp@subbuteopeli.fi

RUOKA JA JUOMA: Huvilalla on myynnissä maittavaa ruokaa vege- ja sekasyöjille. Juokseva vesi ja wc saatavilla. Grillausmahdolllisuus ja grillattavaa myynnissä. Ota omat virkistysjuomat ja pyyhe mukaan!

SAUNAT: Kolme saunaa lämpimänä koko illan sekä kuuluisa lämmin paljulautta, jolla näyttelijä Ville Haapasalo seilasi kesäkuussa Helsingistä Tallinnaan.

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta.

Advertisement