Selkään puukkoja video

Photo: Aleksi Hornborg

Local Al – Selkään puukkoja

Film by: Jaro Serlas & Aleksi Hornborg
Starring: Local Al & Janne Nissilä
Special thanks to: Joonas Mäki & Scogo

Order the Limited edition 8″ vinyl

I dug my nasty old drum machine-beat, picked up my electric guitar, which I had bought from my friend Sirviö Samuli. Samuli had composed many great songs for the Finnish pop star Ellinoora with that same guitar. I decided to let the guitar speak it’s own language. Punky guitars and bass, nasty drum machine, Jesus & Mary Chain / Raveonettes style organs and next level raw singing.

Kaivoin rumpukoneestani vanhan rupisen biitin ja vaihdoin akustisen kitarani hetkeksi sähkökitaraan, jonka olin ostanut kaveriltani Sirviön Samulilta. Samuli kertoi säveltäneensä kitaralla monia Ellinooran biisejä ja päätin kitaran antaa puhua omaa kieltään. Rupisen biitin päälle alkoi tulla punkkisointuja ja homma alkoi loksahtelemaan, hieman Raveonettes/Jesus & Mary Chain -henkistä urkua meldiaa tuomaan, rupista bassoa ja ripaus korvia syväpuhdistavia taajuuksia. Sitten mikki auki ja loputkin kuonat pois elimistöstä, siinä se. Selkään puukkoja on suoraan sydämestä ammentava next level -punkkiralli, eräänlainen lopputilinpäätös selkään puukottajien kanssa, vastatuuli hyötykäyttöön ja selkä suoraksi, kusipäiden kautta ei kannata omaa elämäänsä elää kenenkään.

Selkään puukkoja written by Local Al From Local Al EP1 out 31 May on Soliti

Advertisement