Local Al EP1 -levynjulkkarit ja debyyttikeikka ke 29.5. Pinehillissa

Tervetuloa Local Alin ihka ensimmäiselle keikalle Pinehill Terracelle Mäntymäen kentälle, aivan Helsingin Olympiastadionin kupeeseen, Helatorstain aattona keskiviikkona 29.5.2019 juhlistamaan perjantaina 31.5. julkaistavaa debyytti-ep:tä. Kekkereihin on vapaa pääsy.

TOPZ-illassa esiintyy Local Alin lisäksi nuori räptulokas Helppo E, levyjä pyörittävät WLZ, Helppo E ja varmaankin myös Local Al. Tässä tapahtuman Facebook-eventti, jonne päivitetään tarkempia soittoaikoja.

Local Al EP1 ilmestyy digipalveluihin perjantaina 31.5., ep:ltä on luvassa vielä yksi maistiainen ennen keikkaa ja ep:n erittäin rajoitettuja vinyyliversioita voi tilata ennakkoon tästä (sitä on tätä kirjoittaessa enää muutama hassu jäljellä, eikä lisää tule.)

Advertisement